ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

بلینکن:اراده ایران برای بازگشت معنادار به مذاکرات مشخص نیست

وزیر خارجه آمریکا درباره بازگشت ایران به مذاکرات وین گفته است:مشخص نیست آیا ایران اراده برای بازگشت معنادار به مذاکرات دارد یا نه.
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۴ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 01
کد خبر: ۱۰۷۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا که کشورش با خروج از برجام باعث تضعیف و تا حدودی فروپاشی برجام شده می‌گوید، واشنگتن با برلین، پاریس و لندن برای بازگرداندن ایران به توافق هسته‌ای کاملا همگام است اما مدعی شد که مشخص نیست آیا ایران اراده برای بازگشت معنادار به مذاکرات دارد یا نه.

این اظهارات آنتونی بلینکن در مصاحبه با شبکه سی ان ان و یک روز پس از بیانیه مشترک تروئیکای اروپایی و آمریکا درباره برجام و ابراز نگرانی این کشورها از پیشرفت برنامه هسته ای ایران مطرح شده است.

این درحالیست که «علی باقری» معاون وزیر خارجه ایران پس از سفر به بروکسل و مذاکره با مقامات سیاست خارجی اتحادیه اروپا از تلاشها برای آغاز مذاکرات طی هفته‌های آینده خبر داده است.

رویترز افزود، توافق هسته‌ای که در ازای اعمال محدودیتها علیه برنامه هسته‌ای ایران در برابر لغو تحریمها در سال 2015 حاصل شده بود در سال 2018 و با تصمیم دونالد ترامپ برای خروج واشنگتن از این توافق از روی ریل خارج شده و به کاهش پایبندی ایران به محدودیتهای قید شده در برجام منجر شده است. ایران در پاسخ به بازگرداندن تحریمها از سوی آمریکا و کم کاری کشورهای اروپایی در زمینه مزایای اقتصادی برجام برخی از محدودیتهای هسته‌ای خود را کنار گذاشت.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه مصاحبه درباره بازگشت ایران به مذاکرات گفت: این بستگی به این دارد که ایران چقدر در این زمینه جدی است. همه ما در کنار چین و روسیه که در این زمینه کار می‌کنند معتقدیم که این بهترین راه برای پیشرفت به جلو است.

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا نیز روز یک شنبه در پاسخ به سوالی درباره زمان از سرگیری مذاکرات احیای برجام گفت که آنها (ایران) قرار است گفت‌وگوها را از سر بگیرند.

وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با برنامه «فیس دِ نیشن» شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» نیز گفته آمریکا همچنان معتقد است که دیپلماسی بهترین راه پیش‌رو برای بازگرداندن برنامه هسته‌ای ایران به چارچوبی است که تحت برجام قرار داشت.

وی در ادامه مصاحبه با سی ان ان مدعی شد، ما نمیدانیم که آیا ایران اراده ای برای تعامل معنا دار دارد یا نه. اما اگر اینطور نباشد ما همه با هم گزینه‌های لازم دیگر را برای مقابله با این مشکل جستجو خواهیم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار